SAMARBETSPARTNERS

Partners

VÅRA PARTNERS

Vi arbetar med de ledande leverantörerna i branschen för att våra kunder skall få bästa möjliga förutsättningar till sitt arrangemang. Allt från uppbyggnaden, logistiken till och från arrangemanget och bemanningen under själva genomförandet. 

Workman Event AB

För arrangemangen Svenska Maskinmässan och Swedish Forestry Expo har vi ett nära samarbete med Workman Event AB. Bolaget är störst i branchen och har en stor erfarenhet av att vara leverantör av logistik- och produktionslösningar för mässor och event.

TRAVEL SERVICE AB

Vi är stolta över vårt samarbete med Travel Service, där hållbara lösningar inom resebranschen får en tydlig uppmärksamhet. Travel Service arbetar aktivt med att skapa medvetenhet i människors vardag vad gäller våra resevanor för att vi ska bidra med ett så grönt avtryck som möjligt.

SWESAM AB

För oss på At Event Sweden AB är det viktigt att ta ett samhällsansvar, inom alla led. Vi har därför valt att samarbeta med SWESAM. SWESAM erbjuder arbete till personer med någon form av funktionsvariation. Oavsett om personen i fråga har en kortare arbetsnedsatthet eller en långvarig, bestående funktionsvariation erbjuder SWESAM en trygg arbetsmiljö med anpassade arbetsuppgifter.