Padel Expo

Padel Expo

Padel Expo är Nordens första mässa för framtidens racketsport – PADEL. Mässan kommer vara en mötesplats för leverantörer, padelcenter, professionella padelspelare och inbitna motionsutövare. Här finns inget kunskapskrav, alla är välkomna! 

Under fredagen är fokuset B2B där leverantörer, tillverkare, center och förbund kan samverka och ta del av varandras kunskaper. Kanske står du som center i valet om nytt gräs till dina banor? Kanske söker du som leverantör nya platser för försäljning av dina produkter? Kanske är du bara intresserad av hur andra center har blivit så framgångsrika? Kvällen avslutas med stor bankett med middag och underhållning. 

Lördag och söndag är sedan öppen för den padelälskande folkmassan. Här kan privatpersoner och företag träffa leverantörerna och lära sig de senaste innovationerna inom racket, padelskor och bollar. De kommer kunna ta del av Sverigeelitens framgångsresor, träffa padeltränare och få tips och trix. Det kommer vara mängder av kändismatcher och ungdomseliten kommer visa upp sig, allt för att föra sporten framåt – i många många år framöver.  

Dagar
Timmar
Minuter