OM OSS

Det lilla bolaget med den stora kunskapen

At Event Sweden AB startades av Gabriel Börjesson och Hansi Sundström 2018. Gabriels bakgrund är som affärschef på ett av Sveriges största mässbolag och Hansi har jobbat många år som VD och grundare till Workman Event AB, Sveriges ledande leverantör till publika evenemang.

Vi är idag fem medarbetare på bolaget med bred kompetens och tillsammans med vårt nära samarbete med Workman Event vana vid att ta ett helhetsansvar, från idé till genomförande av små till stora evenemang – alltid med kunden i fokus. 

Vi är stolta arrangörer av fyra av Nordens största mässor inom sina områden: branschmässorna Svenska Maskinmässan och Swedish Forestry Expo, Padel Expo samt Optikmässan. Senaste tillskottet i vår portfölj är Sustainability Expo, en mässa var fokus ligger på företags, privatpersoners och organisationers CSR-tagande. 

Vi är ett drivet företag med stort engagemang. Vi utmanas gärna av nya idéer och koncept men även av att utveckla befintliga arrangemang och ta dem till nya nivåer. Vår ambition är att skapa kvalitativa mötesplatser för att föra branscher framåt.

Träffa teamet

Vårt team är en dynamisk sammansättning av olika bakgrunder, utbildningar och intressen. Hälsa och idrott är den genemsamma nämnaren och vi brinner för ett Sverige i rörelse. 

Här finns stor kunskap inom projektledning, marknadsföring, försäljning, digitalisering, retail, logistik och problemlösning. 

Dra med datormusen över våra bilder för att läsa lite mer om oss!

Gabriel Börjesson
VD / Mässansvarig

En obotlig optimist med Sveriges största blåvita hjärta. Inte missat en IFK Göteborgsmatch på 10 år.

Anton Erlandsson
Försäljnings- och mässansvarig

Den mjuka säljaren som värdesätter kundrelationerna högst. Var det någon som swishade förbi dig i Mölndals löparspår? Mest troligen Anton!

Annie Nordenskiöld
Projektledare, marknadskoordinator

Idrottsnörden med bakgrund inom fotboll, handboll och golf som anser att Premier League-lördagar är heliga. Och F1-söndagar. Och Vinterstudion. (Hur ska man hinna med allt?)

Fabian Staaf
Prospektering och försäljning

Företagets nyaste tillskott med stor kunskap inom retail. Nytänkande och noggrann och går gärna en padelmatch eller två, om ni vågar utmana!

Professionella och pålitliga -
Arrangörer ni kan räkna med

Gedigna avtal

Kostnadseffektiva arrangemang

Kvalitét och noggranhet

Flertalet år av erfarenhet

Från våra partners och kunder