OM OSS

Om oss

Vilka är At Event?

At Event Sweden AB startades av Gabriel Börjesson och Hansi Sundström 2018. Gabriel var tidigare affärsområdeschef på Svenska Mässan och Hansi är VD och grundare till Workman Event AB, Sveriges ledande leverantörer till publika evenemang. Företaget har därefter vuxit, både på bredden och på höjden. Med tre stora varumärken i portföljen tillslöt ytterligare tre medarbetare till At Event familjen.

Idag är vi stolta arrangörer till branschmässorna Svenska Maskinmässan och Swedish Forestry Expo samt hållbarhetsmässan CSR Expo.

Vi är genom vårt nära samarbete med Workman Event är vi vana vid att ta ett helhetsansvar, från idé till genomförande av små till stora evenemang – alltid med kunden i fokus.

Vi är ett drivet företag med stort engagemang. Vi utmanas gärna av nya idéer/koncept men även av att utveckla befintliga arrangemang och ta dem till nya nivåer. Vår ambition är att skapa kvalitativa mötesplatser för att föra branscher framåt.

Träffa teamet!

Hjärtat i At Event Sweden består av fyra härliga, lösningsorienterade och öppensinnade personer. Vi kompletterar varandra och ser till att varje arrangemang görs med största professionalism. Svep musen över vår bild och lär känna oss lite mer!

Gabriel Börjesson

VD och Mässansvarig

Anton Erlandsson

Försäljning- och Mässansvarig

Annie Nordenskiöld

Projektledare och Marknad

Fabian Staaf

Försäljning och Prospektering

50000+

Kvadratmeter mässyta

300+

Utställare

40+

Års erfarenhet

Vår ambition och drivkraft grundar sig i det personliga mötet. Vi tror starkt på att gemenskap och social interaktion har en god förmåga att föra människor samman. Genom det personliga mötet kan vi förena nytta med nöje när vi bygger nya affärsmöjligheter och samtidigt skapar band för framtiden.

Gabriel Börjesson