VÅR PORTFÖLJ

Vi tar oss an alla typer av arrangemang

Som eventarrangör har vi ynnesten att få arbeta med en rad olika typer av arrangemang, stora som små. Vi kan arrangera våra event både inomhus och utomhus, oavsett storlek och inriktning, vilket ger oss oändliga möjligheter. 

Nedan har vi listat alla våra kommande arrangemang. Ta en kik och bli inspirerad!

PADEL EXPO 2022

Nordens första mötesplats för framtidens racketsport – Padel. Under tre dagar samlas leverantörer,padelcenter och padelälskare för att uppleva sporten på plats. 

SWEDISH FORESTRY EXPO

En helt ny branschmässa för det storskaliga skogsbruket. Framtagen tillsammans med MaskinLeverantörerna och de fem största företagen i branschen: EcoLog, Komatsu, Rottne, John Deere och Ponsse. 

SVENSKA MASKINMÄSSAN

Nordens största mötesplats för maskinälskare. Svenska Maskinmässan samlar över 100 utställare och 800 maskinnyheter – på en och samma plats. Utställarna är alla medlemmar hos MaskinLeverantörerna för att garantera kvalité. 

CSR EXPO

Mötesplatsen för företag och organisationer som vill ta del av varandras erfarenheter och initiativ, samtidigt som de skapar hållbara affärer. Här lyfts utmaningar och potentiella lösningar fram – för nuvarande och framtida frågor.

Följ oss på våra sociala medier

Få våra nyhetsbrev och håll dig uppdaterad!

Vi skickar ut nyhetsbrev från alla våra mässor fyllda med spännande nyheter från branscherna. Fyll i namn och email nedan, samt vilken mässa du är intresserad av.