VÅRA PROJEKT

PROJEKT
Stora mötesplatser - stort engagemang

Vår portfölj är bred och vi arrangerar flera av Nordens största mötesplatser inom sitt område. Vi älskar utmaningen varje arrangemang ger oss då ingen är den andra lik. Utomhusmässa på 55 000 kvm mitt i Stockholm där 500 långtradare ska leverera maskiner på flera ton? Kul vi löser det! Inomhusmässa dit världsspelare skall flygas från alla världens hörn? Bring it on!

Ni har idén, vi förverkligar den från start till mål.

Optikmässan 2023

Optikmässan är en ledande branschmässa riktad åt Nordens optikbransch. Det är en mötesplats med lång historia och nästa upplaga blir den 31:e i ordningen. Leverantörer, förbund, läroverk, butikskedjor och fristående optiker, besökslistan kan göras lång.

Den 3 till 4 februari 2023 är Optikmässan på Nacka Strand i Stockholm.

Nordic sustainability expo 2023

Nordic Sustainability Expo, eller NSE som vi kallar den, arrangeras tillsammans med Stockholmsmässan och Svanen, och är en renodlad hållbarhetsmässa. Här möts hållbarhet i alla led för att hitta synergier och långvariga utbyten.

Den 9 till 10 maj 2023 är Nordic Sustainability Expo på Stockholmsmässan.

Drinkmässan 2023

Drinkmässan är en mötesplats för de som vill ta sina drinkkunskaper till nästa nivå. Mässan är en mötesplats för både hemma- och proffsbartenders. Ett stort antal utställare delar med sig av tips, recept och bra drinktillbehör.

Den 19 till 21 maj är Drinkmässan i Eriksberghallen i Göteborg.

SWEDISH FORESTRY EXPO 2023

Swedish Forestry Expo är den första branschmässan riktad mot det storskaliga professionella skogsbruket. I en unik miljö mitt i centrala Stockholm på Solvalla kommer besökarna kunna ta del av hundratals maskin- och tillbehörsnyheter från våra 110 utställare. 

Den 1 till 3 juni 2023 är Swedish Forestry Expo på Solvalla.

PADEL EXPO 2022

Europas största mässa för idrotten som tagit världen med storm - Padel. Under två dagar samlas utställare, elitspelare och den padelälskande folkmassan under ett och samma tak för att utveckla och driva sporten framåt.

Nordic sustainability expo 2022

Nordic Sustainability Expo, eller NSE som vi kallar den, arrangeras tillsammans med Stockholmsmässan och Svanen, och är en renodlad hållbarhetsmässa. Här möts hållbarhet i alla led för att hitta synergier och långvariga utbyten.

Göteborgsvarvet expo 2022

Tillsammans med världens största halvmaraton Göteborgsvarvet arrangerade vi Göteborgsvarvet Expo. I traditionsrika och klassiska Friidrottens Hus mötte utställare de tusentals löparfrälsta besökare under fyra intensiva dagar.

OPTIKMÄSSAN 2022

Optikmässan är en ledande branschmässa riktad åt Nordens optikbransch. Det är en mötesplats med lång historia och nästa upplaga blir den 30e i ordningen. Leverantörer, förbund, läroverk, butikskedjor och fristående optiker, besökslistan kan göras lång.

Svenska Maskinmässan 2022

Nordens största maskinmässa är tillbaka! Efter två succégenomföranden intar maskinerna Solvalla för tredje gången. Över 800 maskinnyheter från 115 utställare, ett himmelrike för den maskintokige.


eriksbergshallen

På uppdrag av Quality Hotell 11 är vi stolta driftansvariga för Eriksbergshallen. Här kan ni kunder tillsammans med oss skapa allt från mässor till privata företagsevenemang. Exertis EXPO och SGN Sports är några av de som huserat vid Eriksbergs kajkant.

drinkmässan 2023

Drinkmässan är en mötesplats för de som vill ta sina drinkkunskaper till nästa nivå. Mässan är en mötesplats för både hemma- och proffsbartenders. Ett stort antal utställare delar med sig av tips och bra tillbehör.

Få våra nyhetsbrev och håll dig uppdaterad!

Vi skickar ut nyhetsbrev från alla våra mässor fyllda med spännande nyheter från branscherna. Fyll i namn och email nedan, samt vilken mässa du är intresserad av.